Hasznos információk a videó anyagához

 • Valóban díjmentes a gyártói anyagszükséglet-számítás?

  Valóban díjmentes és Önre nézve kötelezettség nélküli, nincs apró betűs rész. A gyártó a kapott rajzok* alapján elkészíti az anyagszükséglet-számítást, amiben nem csak a főtermék, hanem asz összes rendszer-kiegészítő igényt is feltünteti, és tételesen beárazza. Amennyiben a kivitelezésben is segítségre van szüksége, a gyártó tetőfedő szakembert is ajánl az Ön lakóhelyének közelében.

  Küldje be a rajzokat a kiszamoljuk@tetotepitek.hu címre. Néhány munkanapon belül választ kap a kérdésére. Kérjük, adja meg a választott cseréptípust (többet is megadhat), a települést, ahol az épület áll.

  *A rajzok lehetnek például az engedélyezési tervek, de tulajdonképpen bármilyen méretezett rajz megfelel, amiből a tető minden kétséget kizáróan rekonstruálható a címzett számára is.

 • Milyen tetőrendszer elemekre van szükségem?

  A tető korszerű és szakszerű kialakításához sokféle elemre van szükség. Amennyiben kérdése van, hívja a gyártó szakembereit, akik tájékoztatják Önt arról, hogy melyik terméknek mi a funkciója, és miért fontos Önnek, hogy ne maradjon ki a tetőből.

 • El lehet-e térni a gyártói ajánlástól?

  A gyártó egy általános megoldást ajánl, ettől bizonyos esetekben el lehet térni, azonban ha túlságosan nagy eltérés van a gyártó és a kivitelezői ajánlat között, akkor érdemes a gyártó és a kivitelező szakemberét is megkérdezni, hogy véleményük szerint a tervezett megoldás megfelelő lesz-e.

 • Csak a végösszeg számít?

  Végül is igen, de nem mindegy, hogy mi van az összegben! Ezért fontos a végösszeg mellett a beltartalmat is összehasonlítani. Ha nem biztos abban, hogy a felsoroltak közül mindent tartalmaz-e az ajánlat, vagy ha nem biztos abban, hogy ami fel van sorolva mindenre szüksége van-e kérje szakember segítségét, hisz nem kerül semmibe! A döntés az Öné lesz, menjen biztosra!

 • Mi tartalmaz egy árajánlat?

  Egy szakszerű gyártói anyagszükséglet-számítás tartalmazza:

  - a szükséges alapelemeket, minden olyan elemet ami a szakszerű tető kialakításához elengedhetetlen, mint pl. az alapcserép, kúp- vagy szellőzőcserép

  - minden javasolt kiegészítőt, amitől a tető teljes, tartós és szakszerű lesz. Ilyen például a kúpalátét, alátéthéjazat (tetőfólia), ereszszellőző elem, hófogó, stb.

  - feltüntet minden ilyan további kiegészítő elemet, ami választható a különböző speciális igényekhez. Ilyen például a csatornaszellőző, antennakivezető vagy a járást biztosító elemek.

  Érdemes kérni ilyet, így könnyen összehasonlíthatóak a különböző ajánlatok beltartalmai!